3M™ Suncontrol zonwerende en warmte werende raamfolie

Verschillende namen, voor dezelfde oplossing. Met onze 3M™ Suncontrol raamfolies kunnen we de zon en de warmte buiten houden, terwijl het licht wel toegelaten wordt. Hierdoor ontstaat er een prettige werkomgeving met een aangename temperatuur, minder schitteringen op beeldschermen en voldoende daglicht wat het welzijn en de productiviteit van de medewerkers zal bevorderen. In de winterperiode heeft de folie de aangename eigenschap om juist wel warmte toe te laten en hierdoor de koudebrug van de raampartij te verminderen. Dit is technisch mogelijk gemaakt door 3M™ waarbij gebruik wordt gemaakt van de lage stand van de zon. De zonnewarmte wordt dan wel geabsorbeerd wat ook in de winterperiode een reductie van de benodigde energie betekend.

Kostenbesparing met 3M™ Suncontrol raamfolies

Met de raamfolies van 3M™ houd u tot wel 77% van de warmte buiten in de zomer. Door de montage aan de buitenzijde van het raam behalen we het hoogste rendement doordat de zonnestraling buiten al wordt afgebogen en niet door het glas naar binnen dringt. Maar er zijn ook folies voor de montage aan de binnenzijde welke een goed rendement opleveren. Door de warmte buiten te houden hoeft er in de zomer veel minder gekoeld te worden wat een besparing oplevert van de energiekosten. Deze besparing kan aardig oplopen waardoor de investering in de montage van 3M™ Suncontrol raamfolies in sommige gevallen al binnen enkele jaren is terugverdiend. Zeker met de Prestige series van 3M™ welke in de winter een besparing geven op het energieverbruik doordat het raam de zonnewarmte juist dan wel doorlaat.

Door de mogelijke besparing behaalt u een reductie in de energiekosten en dus een reductie in de CO2 uitstoot van uw pand. Daarnaast heeft de montage van zon- en warmtewerende glasfolie een positief effect op het energielabel.

Wij maken graag een afspraak om uw specifieke situatie op te nemen zodat u weet wat de verschillende 3M™ Suncontrol raamfolies voor u kunnen betekenen.

Houd de warmte buiten en laat het licht binnen met de 3M™ Prestige series

De unieke eigenschappen van de innoverende Prestige series van 3M™:

  • Warmte wering in de zomer tot wel 77%
  • Laat in de winter wel zonnewarmte binnen
  • Hoge lichttransmissie door hoge helderheid
  • Binnen aangename en koelere werkomgeving met voldoende daglicht
  • Geen verstoring van GSM en WiFi signalen
  • Lange levensduur oplopend tot wel 25 jaar
  • Minder energie verbruik en minder CO2 uitstoot
  • Veranderd uitstraling van uw pand niet of nauwelijks
  • Uitgebreide garanties van de fabrikant 3M™

Onze zonwerende glasfolie voordelen

Profesionele glasanalyse

Gratis glasanalyse voor de beste folie keuze

Langdurige garantie

Uw garantie kan oplopen tot wel 10 jaar

Professionele montage

Montage door gekwalificeerde monteurs

Energie investeringsaftrek

 

Laat u vrijblijvend informeren!

Heeft vragen over zonwerende en/of UV werende glasfolies? Vul onderstaand formulier in en één van onze specialisten neemt contact met u op.