3M™ Suncontrol zon- en warmtewerende raamfolie

Verschillende namen voor dezelfde oplossing. Onze 3M™ Suncontrol-raamfolies houden de zon en de warmte buiten, terwijl ze het licht wel toelaten. Hierdoor ontstaat een prettige werkomgeving met een aangename temperatuur, minder schitteringen op beeldschermen en voldoende daglicht. Dat bevordert het welzijn en de productiviteit van de medewerkers.

In de winterperiode heeft de folie de aangename eigenschap dat het juist wel warmte toelaat en de koudebrug van de raampartij vermindert. 3M™ heeft het technisch mogelijk gemaakt gebruik te maken van de lage stand van de zon. De folie absorbeert de zonnewarmte, wat een reductie van de benodigde energie betekent.

Kostenbesparing met 3M™ Suncontrol-raamfolies

Met de raamfolies van 3M™ houdt u in de zomer tot wel 77% van de warmte buiten. Montage aan de buitenzijde van het raam zorgt voor het hoogste rendement; de zonnestraling wordt immers buiten al afgebogen en dringt niet door het glas naar binnen. Maar er zijn ook folies voor de montage aan de binnenzijde die een goed rendement opleveren.

Doordat de folie de warmte buiten houdt, hoeft u in de zomer veel minder te koelen, wat een besparing op de energiekosten oplevert. De besparing kan aardig oplopen, waardoor u de investering in de montage van 3M™ Suncontrol-raamfolie in sommige gevallen al binnen enkele jaren kunt terugverdienen. Zeker met de Prestige-serie van 3M™, die in de winter voor een besparing op het energieverbruik zorgt doordat het raam de zonnewarmte dan juist wel doorlaat.

Met de folies bespaart u energie – en dus kosten – en reduceert u de CO2-uitstoot van uw pand. Ook heeft de montage van zon- en warmtewerende glasfolie een positief effect op het energielabel.

Wij maken graag een afspraak om uw specifieke situatie op te nemen, zodat u weet wat 3M™ Suncontrol-raamfolies voor u kunnen betekenen.

Houd de warmte buiten en laat het licht binnen met de 3M™ Prestige-serie

De unieke eigenschappen van de innoverende Prestige-serie van 3M™:

  • Warmtewering in de zomer tot wel 77%
  • Laat in de winter wel zonnewarmte binnen
  • Hoge lichttransmissie door hoge helderheid
  • Binnen aangename en koelere werkomgeving met voldoende daglicht
  • Geen verstoring van GSM- en wifi-signalen
  • Lange levensduur: tot wel 25 jaar
  • Minder energieverbruik en minder CO2-uitstoot
  • Verandert uitstraling van uw pand niet of nauwelijks
  • Uitgebreide garanties van de fabrikant 3M™

Voordelen van onze zonwerende glasfolie

Professionele glasanalyse

Gratis glasanalyse voor de beste foliekeuze

Langdurige garantie

Uw garantie kan oplopen tot wel 10 jaar

Professionele montage

Montage door gekwalificeerde monteurs

Energie-investeringsaftrek

 

Laat u zich vrijblijvend informeren!

Hebt u vragen over zon- en/of UV-stralingwerende glasfolie? Vul onderstaand formulier in en een van onze specialisten neemt contact met u op.

Let op: Folie Effect werkt uitsluitend voor zakelijke klanten, niet voor particulieren. Maar we kunnen u wel doorverwijzen naar een partner 3M windowfilm dealer via onderstaande knop.