Folie Effect: Dé partner voor resellers

Heb jij dat project verkocht, maar heb je zelf niet de middelen om dit te realiseren? Ben je op zoek naar hoge kwaliteit en/of maatwerk op het gebied van zelfklevende folies? Of juist die betrouwbare leverancier? Dan is dit een unieke kans… wordt Folie Effect partner!

Met ons eigen up-to-date machinepark, leveren we de hoogste kwaliteit en kunnen we snel schakelen. Onze experts geven je het juiste advies.

Wij vragen loyaliteit, zodat er een samenwerking tot stand kan komen, waar beide partijen jarenlang plezier van gaan hebben.

Onze voordelen

100% tevredenheidsgarantie

Samen maken we het project tot een succes, van het inmeten tot de oplevering

Snelle levering

Door de korte lijnen kunnen we supersnel leveren

Alleen de hoogste kwaliteit

We maken het goed, of anders niet. En dat tegen concurrerende prijzen

Met of zonder montage

Onze gekwalificeerde monteurs staan voor uw klaar

Printen, afwerken en monteren

Effect creëren met folie, dat is wat we doen. Dit kan op veel verschillende soorten media en voor iedere toepassing is er wel een materiaal te vinden. Met onze verschillende printers kunnen we vrijwel ieder materiaal voorzien van superscherpe afbeeldingen. De meeste meters draaien we rol-to-rol. Zowel met duurzame latex inkt als op de vlakbed printer, waar we naast alle kleuren ook wit mee kunnen printen. Hiermee creëren we onder andere waanzinnige glasfolies met verbluffende resultaten. Maar ook op diverse plaatmaterialen produceren we regelmatig voor een grote verscheidenheid aan toepassingen. Van aluminium tot tijdelijke kartonnen objecten, het kan allemaal. Tevens kunnen wij materialen aanbieden voor tijdelijke toepassingen.

We werken graag nauwkeurig. Daarom beschikken we over de meest geavanceerde nabewerkingsmachines waaronder een Zünd snijtafel om op de tiende millimeter de materialen op maat te snijden of frezen. Zo weet u dat het altijd passend is geproduceerd voor uw project. Uw creativiteit is de enige beperking. “Kan niet” staat niet in ons woordenboek, we zullen altijd samen meedenken naar een passende oplossing voor uw uitdaging.

Met trots mogen wij het 3M partner logo voeren, dit omdat we altijd voor kwaliteit kiezen. Maar uiteraard hebben we ook voordelige materialen voor tijdelijke toepassingen.

Bent u opzoek naar een specifieke oplossing, vraag het onze experts, samen komen we er altijd uit.

Wordt partner en ontdek de voordelen

Vergroot je omzet

Door samen de kansen in te vullen, verhoog je de klant waarde

Ondersteuning van A tot Z

Wij kunnen alles, jij bepaald welke ondersteuning je nodig hebt

Investering in de toekomst

Partnerschap kost tijd, die investeren we graag in een duurzame samenwerking

Jouw klant tevreden, wij tevreden

Wij zijn pas tevreden als jouw klant dat is

Interesse gewekt? Neem contact op, ons advies is gratis

Wij laten graag zien wat we kunnen betekenen voor jullie organisatie:

Bel 085 – 047 60 02 of mail naar info@folieeffect.nl

Je kunt ook het onderstaande formulier invullen, dan nemen wij direct contact met je op.