WIE WIJ ZIJN & WAT WIJ DOEN

Over Folie Effect

Dit is Folie Effect

Folie Effect is een jong bedrijf met alle expertises in huis, waar veel wordt  gelachen en hard wordt gewerkt. Zonwerende folie, interieur folie, privacy folie, decoratieve maar ook veiligheidsfolie, schilderen met folie – ze hebben het allemaal.

Bij binnenkomst aan de Facetlaan te Bleiswijk, waar Folie Effect in 2020 naar toe is verhuisd vanuit Moerkapelle tref je op de begane grond een grote georganiseerde ruimte aan die is voorzien van printers, snijplotters en andere indrukwekkende machines.

Op de eerste verdieping tref je de kantoorruimte aan die de jonge stoere uitstraling van het team weergeeft. Maar laat je niet misleiden door de pooltafel, jukebox en de stoere keuken waar het team iedere dag samen eet want de grote klantenkring die zij inmiddels hebben vergaard in de verschillende sectoren van vastgoed, zorg en woningcorporaties liegen er niet om.

De hands on en no nonsens mentaliteit die dit team bezit, uit zich in het hebben van korte lijnen, het meedenken met de klant en het waarborgen van de kwaliteit.

Onze drie aanspreekpunten binnen het Folie Effect team staan voor je klaar voor het geven van vrijblijvend advies.

Dennis
Technisch adviseur,
onze alleskunner

Werner
Projectadviseur,
van alle folies thuis

Chanou
Technical Sales advisor,
komt graag koffie drinken

WIJ WERKEN ONDER ANDERE VOOR:

WIJ WERKEN ONDER ANDERE VOOR:

Naar wens personaliseren

Doordat zij verschillende expertises in huis hebben kunnen projecten ook customized worden; een voorbeeld hiervan is het schilderen met folie. Een verweerd pand dat door middel van folie de huisstijl van het bedrijf weergeeft en zich als nieuw presenteert. Of wat dacht je van de privacy folie die je in ieder bedrijf terugvindt? In plaats van de mogelijkheden die in het boekje worden genoemd kan Folie Effect deze naar wens personaliseren- vrijwel alles is mogelijk.

Folie Effect is 3M Platinum Partner en 3M window film dealer. De Core Business van Folie Effect is het oplossen van warmte problemen in groot vastgoed. Met de vooruitstrevende 3M zonwerende folies welke bureau CRG gekeurd zijn, verduurzaamt Folie Effect onder andere ziekenhuizen, scholen, wooncomplexen, woonzorgcentra’ s en kantoorpanden. Door middel van deze folie voorzien zij het bestaande glas van de gewenste upgrade.

Folie Effect bedient de zakelijke markt van ziekenhuis tot aan vastgoedbeheerders, van gewenste tijdelijke tot permanente oplossingen. Eén team, één adres voor alle folie projecten.

LInk naar:GlasfolieLInk naar:ExterieurfolieLInk naar:InterieurfolieLInk naar:Portfolie

Het Folie Effect

  • Levensduur van 10 tot 30 jaar
  • Garantie tot 10 jaar
  • Vrijblijvend advies
  • Eén vast contactpersoon