Het verhaal achter Folie Effect

De ontwikkelingen rondom zelfklevende folie gaan razendsnel. Gebouwen, interieurs, ramen, auto’s, reclame-uitingen… noem maar op. Ze kunnen allemaal effectief geüpgraded worden door middel van folie. Echter, folies blijven tot op heden onontdekt in de markt. In het kort, zelfklevende folie is het innovatieve alternatief voor schilderen. Schilders schilderen met verf. Folie Effect schildert met folie. Wij zijn folie-innovators. En aan folie “kleven” meer voordelen dan aan schilderen.

Onze aanpak

Waarschijnlijk weet u nog niet wat er allemaal mogelijk is met de verschillende soorten folies welke beschikbaar zijn. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken welke folie’s voor u toepassing het meest geschikt zijn. We laten graag in een visual zien wat uw wens voor effect heeft op uw object. Als u hier tevreden over bent, gaan we de productie in gang zetten waarna we komen monteren. We beschikken over een team gekwalificeerde monteurs voor de folie montage. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsfolies met een hoge duurzaamheid. Hiermee blijft uw investering in uw object zo langs als mogelijk als nieuw.

3M select partner

3M is wereld marktleider op het gebied van hoogwaardige zelfklevende folies. Wij van Folie Effect zijn 3M select partner wat inhoud dat wij de garanties vanuit 3M kunnen garanderen voor uw project. Voor de grotere projecten ontvangt u zelfs een project specifiek garantieblad van 3M welke de kwaliteit waarborgt. Regelmatig volgen we trainingen om up-to-date te blijven in de innoverende markt van zelfklevende folies om u als eerste te laten profiteren van de nieuwste mogelijkheden en technieken.

Wij creëren meesterlijke effecten (die blijven kleven)

De deadlines worden steeds strakker. Wij snappen dat u baalt van lange schilder- en droogtijden. Tijdelijke klussen, zoals promotionele activiteiten, wij begrijpen dat ze baat hebben bij een flexibele oplossing. We zijn ingespeeld op grote vraag naar economische én ergonomische alternatieven. Ons effect is doeltreffend. Grootse renovaties, restylingsprojecten en promotionele activiteiten; wij “plakken” ze met beide handen aan! Daarnaast denken wij mee over kleurgebruik en het ontwerp. Elke opdracht gaan wij uitgebreid om de tafel, omdat we samen met u het beste resultaat willen behalen.

Drie waardes gedoopt in Folie Effect-stijl

Vooruitklevende werkwijze
Folie Effect volgt altijd de laatste trends in de foliemarkt. Ook zelfklevende folie innoveert verder en daar gaan wij natuurlijk in mee. Zo kunnen we blijvend het meest uitgebreide assortiment aanbieden en behouden. Daarnaast werken we uitsluitend samen met de beste kwaliteitsleveranciers en zijn al onze monteurs gecertificeerd. Op deze manier kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en bent u verzekerd van uitstekend resultaat.

Ontzorgend plakeffect
Wij vinden het onze taak dat alles van a tot z op rolletjes loopt. Al het regelwerk wordt u uit handen genomen. Denk aan adviseren, analyseren, ontwerpen, monteren, nazorg, etc. Wij doen alles. In de bouwwereld wordt de term “turn key” vaak aangeduid om dit proces te beschrijven. Folie Effect managet het gehele project. Het ontzorgende effect, omdat u 100% ontzorgt hoort te zijn.

Zelfklevende bondgenoot
Tijdens kleine, grote en reusachtige projecten bent u gegarandeerd van Folie Effect als projectpartner. Een samenwerking waarbij u altijd een vast contactpersoon heeft, omdat we vinden dat de communicatie eenvoudig en soepel moet verlopen. Samen met u bouwen we aan een langetermijnrelatie, een echt partnerschap.

Meer weten over onze zelfklevende folies?