Het verhaal achter Folie Effect

De ontwikkelingen rondom zelfklevende folie gaan razendsnel. Gebouwen, interieurs, ramen, auto’s, reclame-uitingen… noem maar op. Ze kunnen allemaal effectief geüpgraded worden door middel van folie. Echter, folies blijven tot op heden onontdekt in de markt. In het kort, zelfklevende folie is het innovatieve alternatief voor schilderen. Schilders schilderen met verf. Folie Effect schildert met folie. Wij zijn folie-innovators. En aan folie “kleven” meer voordelen dan aan schilderen.

Hoe zijn de folie-innovators van Folie Effect ontstaan?

Werner Scholten is de ambitieuze grondlegger van Folie Effect. Met onze gezamenlijke passie gaan we de signbranche verder innoveren. Om te beginnen maken we van “schilderen met folie” de norm! Er is zo veel realiseerbaar met folie. Het gemak en de eenvoud van folie moet voor iedereen toegankelijk zijn. De onbegrensde mogelijkheden, de langdurige resultaten, de praktische functionaliteiten of juist de flexibiliteit van folie gaan veel ondernemers vooruit helpen.

Wij creëren meesterlijke effecten (die blijven kleven)

De deadlines worden steeds strakker. Wij snappen dat u baalt van lange schilder- en droogtijden. Tijdelijke klussen, zoals promotionele activiteiten, wij begrijpen dat ze baat hebben bij een flexibele oplossing. We zijn ingespeeld op grote vraag naar economische én ergonomische alternatieven. Ons effect is doeltreffend. Grootse renovaties, restylingsprojecten en promotionele activiteiten; wij “plakken” ze met beide handen aan! Daarnaast denken wij mee over kleurgebruik en het ontwerp. Elke opdracht gaan wij uitgebreid om de tafel, omdat we samen met u het beste resultaat willen behalen.

Drie waardes gedoopt in Folie Effect-stijl

Vooruitklevende werkwijze
Folie Effect volgt altijd de laatste trends in de foliemarkt. Ook zelfklevende folie innoveert verder en daar gaan wij natuurlijk in mee. Zo kunnen we blijvend het meest uitgebreide assortiment aanbieden en behouden. Daarnaast werken we uitsluitend samen met de beste kwaliteitsleveranciers en zijn al onze monteurs gecertificeerd. Op deze manier kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en bent u verzekerd van uitstekend resultaat.

Ontzorgend plakeffect
Wij vinden het onze taak dat alles van a tot z op rolletjes loopt. Al het regelwerk wordt u uit handen genomen. Denk aan adviseren, analyseren, ontwerpen, monteren, nazorg, etc. Wij doen alles. In de bouwwereld wordt de term “turn key” vaak aangeduid om dit proces te beschrijven. Folie Effect managet het gehele project. Het ontzorgende effect, omdat u 100% ontzorgt hoort te zijn.

Zelfklevende bondgenoot
Tijdens kleine, grote en reusachtige projecten bent u gegarandeerd van Folie Effect als projectpartner. Een samenwerking waarbij u altijd een vast contactpersoon heeft, omdat we vinden dat de communicatie eenvoudig en soepel moet verlopen. Samen met u bouwen we aan een langetermijnrelatie, een echt partnerschap.

Meer weten over onze zelfklevende folies?