Van visualisatie naar realisatie

U kent het wel. Hoe zou het er uit komen te zien als…… Folie Effect kunt u op voorhand het effect van folie laten zien, door middel van een visualisatie. Via uw schilder, aannemer of gevelbekledingsbedrijf ontvangt u vaak een kleurmonster en moet zich inbeelden hoe het gehele pand eruit zal komen te zien, als het monster op de gehele gevel gebruikt wordt. Dit kan anders uitvallen als u had verwacht. Dit weer herstellen kost veel geld en tijd.

Bij Folie Effect loopt u dit risico niet. Op basis van uw wensen, de kleuren van uw huisstijl en logo, maken we eerst een visualisatie zodat u direct ziet wat u kunt verwachten. In dit proces is een aanpassing snel gemaakt en vaak met een paar muisklikken door te voeren in plaats van het volledig opnieuw schilderen van uw object.

Naast de uitstraling van uw pand, kunnen we bijvoorbeeld direct een mooie lichtreclame op het dak laten zien, of een uitbreiding van de complete way-finding op uw terrein. Dit allemaal in de nieuwe stijl. Kort om, Folie Effect kan een groots vernieuwd effect creëeren in uw huidige situatie zonder dat u hoeft te verhuizen.

Bent u akkoord met de opgemaakte visualisatie, dan gaan we voor u aan de slag. Folie montage is snel en schoon werk waardoor u minimaal overlast heeft in uw dagelijkse bedrijfsvoering. U ziet de transformatie zienderogen vorderen. Met grote regelmaat horen we de klanten bij oplevering aangeven dat het echt precies vervaardigd is, zoals de visualisatie aan gaf. En daar zijn we trots op. U heeft daadwerkelijk gekregen wat u voor ogen had.

Onze Folie Effecten

null

Glasfolie >

Zonwerende, isolerende, decoratie en veiligheidsfolie

null

Interieurfolie >

Creëer warmte en sfeer met folie

null

Exterieurfoliefolie >

Panelen, kozijnen en meer