Skip links
Bekijk
Slepen

Chique transformaties met folie

Interieurfolie

Metamorfoses van het interieur zijn vanaf nu in een handomdraai geregeld.

Montage van folie kan snel en geeft geen overlast. Het interieur is na applicatie meteen weer klaar voor gebruik. Ons folie-assortiment is onbegrensd.

Aantrekkelijke keuzes voor het interieur zijn folies met natuurlijke patronen zoals hout- en steen structuren. De natuurlijke finishes zijn zo gedetailleerd dat ze niet van echt te onderscheiden zijn. Folies met onder andere leerstructuur en folies in bedrijfskleuren worden vaak gekozen om het interieur een uitvoerige boost te geven. Folies zijn multifunctioneel en worden gemonteerd op wanden, glas, meubels en voor het wrappen van volledige interieurs.

Interieurfolie

Eenvoudig restylen met interieur folie. Deze folie is bij uitstek geschikt voor snelle interieur transformaties en biedt de ideale oplossing voor het opknappen van verouderde interieurs en totale restyling projecten. Folies zijn multifunctioneel en stimuleren op deze manier circulair gebruik.
Metamorfoses van het interieur zijn vanaf nu in een handomdraai geregeld. Montage van folie kan snel en geeft geen overlast. Het interieur is na applicatie meteen weer klaar voor gebruik. Ons folie-assortiment is onbegrensd.

Fotoprints

Natuurlijke patronen

Whiteboard/ hygienische/ krasvaste coatings

Van concept tot oplevering

Fotobehang

Deurposters

Onbeperkte mogelijkheden

Hoge garantie

Professionele montage

Portfolie Interieurfolie

Verantwoord circulair bezig zijn met duurzame folies. Nooit meer schilderen!

2 keer langere levensduur dan schilderwerk

Garantie van 8 jaar

Duurzamer dan schilderen

Geen overlast

Glasdecoratiefolie

Een originele manier om meer kleur aan te brengen in het interieur is het aanbrengen van gekleurde raamfolies. Wij printen het ontwerp op iedere gewenste folie, met of zonder logo. De transparantie en het ontwerp is volledig zelf te bepalen.

Gebruik glasdecoratie om de openheid van de organisatie te behouden en creëer nieuwe ruimtes door glazen scheidingswanden. Straal professionaliteit uit met glasfolies in een herkenbare huisstijl.

Hoogste kwaliteit

Langdurige garantie

Professionele montage

Anti inkijk

Milieuvriendelijk geproduceerd

Portfolie Glasdecoratiefolie
Bescherm, beveilig en optimaliseer het binnenklimaat

Glasfolie

Een stuk efficiënter dan schilderen

Exterieurfolie

interieur upgraden/ restylen

Interieurfolie

Indruk van onze werken

Portfolie

Wij werken onder andere voor: