Eenvoudig restylen met interieurfolie

Bouwen, verbouwen of renoveren? Interieurfolie is bij uitstek geschikt voor snelle interieurtransformaties. Het is vele malen effectiever dan schilderen en is de ideale oplossing voor het opknappen van verouderde interieurs en totale restylingsprojecten. Een make-over met folie zorgt voor meer ruimtelijke beleving. Dit resulteert bijvoorbeeld in een verhoging van de winkelomzet of  een betere werksfeer. Een goed ingerichte werkplek biedt diverse ergonomische voordelen. Folie Effect heeft de oplossing voor alle architectonische vraagstukken. Ervaar het effect van interieurfolie!

Metamorfoses van het interieur zijn vanaf nu in een handomdraai geregeld. Montage met folie is snel en geeft geen overlast. Het interieur is na applicatie meteen weer klaar voor gebruik. Ons folie-assortiment is onbegrensd. Elk project zoeken we gezamenlijk met de opdrachtgever naar de perfecte stijl. Aantrekkelijke keuzes voor het interieur zijn folies met natuurlijke patronen zoals hout en steenstructuren. De natuurlijke finishes zijn zo gedetailleerd dat ze niet van echt zijn te onderscheiden. Daarnaast worden folies met leerstructuren en folies in de bedrijfskleuren vaak gekozen om het interieur een uitvoerige boost te geven.

Naast de natuurlijke patronen is er keuze uit een breed spectrum aan kleuren en groot formaat fotoprints. Whiteboard-, hygiënische- en krasvaste coatings behoren tot de mogelijkheden. Folies zijn namelijk multifunctioneel. We monteren interieurfolie op wanden en meubels. Andere voorbeelden zijn prachtig fotobehang en opvallende deurposters of transformaties naar chique receptiebalies, keukens en minimalistisch kantoormeubilair. We wrappen ook volledige interieurs.

Onze interieur folie voordelen

Geschikt voor

Onder andere wanden, kasten bars en balies

Altijd garantie

U bent altijd verzekerd van onze kwaliteit en garantie

Professionele montage

Montage door gekwalificeerde monteurs

Onbeperkte mogelijkheden

Bijna iedere kleur is beschikbaar

En nu nog meer effect: Folie Effect is officieel erkend door Sibon. exterieur,interieur,glasfolie 

Laat u vrijblijvend informeren!

Heeft vragen over de mogelijkheden voor het restylen van uw interieur? Vul onderstaand formulier in en één van onze specialisten neemt contact met u op.