Eenvoudig restylen met interieurfolie

Bouwen, verbouwen of renoveren? Interieurfolie is bij uitstek geschikt voor snelle interieurtransformaties. Het is vele malen effectiever dan schilderen en is de ideale oplossing voor het opknappen van verouderde interieurs en totale restylingsprojecten. Een make-over met folie zorgt voor meer ruimtelijke beleving. Dit resulteert bijvoorbeeld in een verhoging van de winkelomzet of een betere werksfeer. Een goed ingerichte werkplek biedt diverse ergonomische voordelen. Folie Effect heeft de oplossing voor alle architectonische vraagstukken. Ervaar het effect van interieurfolie!

Metamorfoses van het interieur zijn vanaf nu in een handomdraai geregeld. Montage van folie kan snel en geeft geen overlast. Het interieur is na applicatie meteen weer klaar voor gebruik. Ons folie-assortiment is onbegrensd. Voor elk project zoeken we gezamenlijk met de opdrachtgever naar de perfecte stijl. Aantrekkelijke keuzes voor het interieur zijn folies met natuurlijke patronen zoals hout- en steenstructuren. De natuurlijke finishes zijn zo gedetailleerd dat ze niet van echt zijn te onderscheiden. Verder worden folies met leerstructuren en folies in bedrijfskleuren vaak gekozen om het interieur een uitvoerige boost te geven.

Behalve uit natuurlijke patronen is er ook een brede keuze uit kleuren en fotoprints van groot formaat. Whiteboard-, hygiënische en krasvaste coatings behoren ook tot de mogelijkheden. Andere voorbeelden zijn prachtig fotobehang, opvallende deurposters en (chique) transformaties van receptiebalies, keukens en kantoormeubilair. Folies zijn namelijk multifunctioneel. We monteren interieurfolie op wanden en meubels en we wrappen ook volledige interieurs.

Voordelen van onze interieurfolie

Geschikt voor

Onder meer wanden, kasten, bars en balies

Altijd garantie

U bent altijd verzekerd van onze kwaliteit en garantie

Professionele montage

Montage door gekwalificeerde monteurs

Onbeperkte mogelijkheden

Bijna iedere kleur is beschikbaar

En nu nog meer effect: Folie Effect is officieel erkend door Sibon. exterieur,interieur,glasfolie 

Laat u zich vrijblijvend informeren!

Hebt u vragen over de mogelijkheden voor het restylen van uw interieur? Vul onderstaand formulier in en een van onze specialisten neemt contact met u op.

Let op: Folie Effect werkt uitsluitend voor zakelijke klanten, niet voor particulieren!