Home

Home » Home
Revolution Slider Error: Slider with alias Homepagebanner not found.
Maybe you mean: 'youtube-hero' or 'meubel-effect' or 'gevel-effect' or 'kozijn-effect' or 'classicslider1' or 'over-ons'

Glas Effect

Benut vanaf nu alle glazen wanden en ramen. Zonwerende, decoratie en veiligheids-glasfolies reduceren energiekosten, creëren sfeer en beschermen.

Restyle Effect

Verweerde gevels of kozijnen? Exterieurfolie geeft in een hand-omdraai een nieuwe look aan vastgoed. Onderhoudsvrij en extreem duurzaam.

Interieur Effect

Bouw-, verbouw- en renoveerprojecten krijgen een enorme boost met interieurfolie. Verhoogt de ruimtelijke beleving. Transformeert wanden en meubels.

Custom Effect

Zelfklevende folie geeft promotionele uitingen en objecten een custom effect. Origineel, creatief en verkoopstimulerend. The sky is the limit!

Folie Effect uw project partner in zelfklevende folie

Wij bouwen aan waanzinnige projecten om gezamenlijk met u grootse effecten te creëren. Folie Effect realiseert renovaties en restylingsprojecten, glasupgrades én uitbundige reclamecampagnes. Elke opgave die zelfklevende folie als uitgangpunt kan hebben “plakken” we met beide handen aan. Schilderen is vanaf nu verleden tijd! En dat geheel ontzorgt, want wij regelen alles. Ontdek het fantastische effect van Folie Effect.

Waarom Folie Effect?

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit zelfklevende folies. Onze monteurs zijn professioneel, gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring. Dit betekent dat u bent gegarandeerd van echt vakmanschap.

Levensduur

Aangezien wij alleen de meest hoogwaardige folie-applicaties gebruiken, kunt u rekenen op een levensduur van 10 tot wel 30 jaar. Voor exterieurtoepassingen geldt een andere levensduur dan voor interieurtoepassingen.

Garantie

Op al onze opdrachten krijgt u een langdurig garantietermijn mee. Afhankelijk van de soort folietoepassing kunt u genieten van een garantie oplopend tot 10 jaar!

Talloze mogelijkheden

Keuze uit meer dan 1.000 soorten folie: kleuren, structuren en functionaliteiten. Aanvullend kunnen wij folies bedrukken, waardoor we elk gewenst effect kunnen realiseren. De mogelijkheden voor u zijn oneindig.

Partnerschap

Wij bouwen met u aan een langetermijnrelatie. U krijgt één aanspreekpunt die alle projecten van idee tot oplevering organiseert. Gedurende de hele samenwerking wordt u volledig ontzorgd.

Vrijblijvende consultancy

Onze specialist komt vrijblijvend langs voor een analyse van de te beplakken ondergronden. U krijgt bijpassend kleuradvies en onze diensten zijn inclusief grafische concepten. Geheel vrijblijvend.

Eigenaren & Beheerders

Wij geven uw pand een upgrade zodat u meer rendement behaald uit vastgoedinvesteringen. Dit betekent minder onderhoud en een verhoging van de vastgoedwaarde. Met folie op gevelbeplating en kozijnen is uw pand binnen de kortste keren compleet getransformeerd. Bespaar vanaf nu tevens op energiekosten met isolerende en zonwerende glasfolies.

Projectinrichters & Architecten

Wij transformeren het interieur van uw opdrachtgever in een handomdraai. Ideaal voor restylingsopdrachten of het verfraaien van het interieur. Denk aan fotoprintwanden of een nieuwe look voor kantoormeubels. Ervaar meer ruimtelijke beleving en werkcomfort. Ook perfect voor branding en het overbrengen van de bedrijfsidentiteit.

Schilders & Aannemers

Wij maken renovatie en bouwen eenvoudiger. Zo krijgt u een streepje voor bij aanbestedingsprojecten. Een aanzienlijk deel van de ondergronden is beter te beplakken met folie dan te schilderen. Folie dekt in één laag, geeft weinig oponthoud en is meteen gebruiksklaar. Dat in combinatie met een lange levensduur en strak resultaat, terwijl u veel tijd en kosten bespaart.

Reclamebureaus & Makelaardijen

Wij stimuleren de verkopen van uw relaties. Bijvoorbeeld grote campagnes middels glasfolie of voertuigreclame, kortstondige try-outs of pop-up stores. Tevens de ‘te koop’ en ‘te huur’ uitingen van diverse onroerende zaken. Folie is voor zowel permanente als tijdelijke uitingen doeltreffend. U bent flexibel én blijft altijd goed opvallen.

Wij werken onder andere voor deze en vele andere klanten