Het kozijnfolie-effect!

In de loop der tijd verweren kozijnen of raken ze beschadigd. Deze gebreken versnellen het verouderingsproces van uw vastgoed. Dit heeft negatieve gevolgen voor de waarde en de uitstraling van het bedrijfspand. En dat is zonde, omdat dit eenvoudig kan worden opgelost. Kozijnfolie geeft weer kleur aan uw kozijnen. Bespaar op uw kozijnrenovatie en onderhoudskosten. Kies de perfecte stijl uit onze uitgebreide collectie aan kleuropties! Kozijnen wrappen is het innovatieve alternatief voor kozijnen schilderen. Folie is ook doeltreffend bij complete bedrijfsgeveltransformaties. Ervaar het vernieuwende effect van kozijnfolie.

Kozijnfolie is het perfecte alternatief voor kozijnen schilderen

Schilderen met kozijnfolie, zo wordt het wrappen van kozijnen ook wel genoemd. Het is vele malen effectiever dan schilderen. Folie is dé moderne oplossing voor verweerde kozijnen van kantoorpanden. Het laten aanbrengen van folie bespaart uw onderneming tijd en kosten. Geschilderde kozijnen tonen vaak al na twee jaar sporen van kwaliteitsverlies, waardoor de onderhoudskosten snel kunnen oplopen voor grote bedrijfspanden. Kleurverlies en aantasting van de raamkozijnen zijn klassieke verschijnselen van veroudering. Folie is daarom een zeer aantrekkelijk en modern alternatief. Bespaar tijd en geld! Plan een afspraak in met een van onze specialisten en ontvang direct een offerte op maat.

Tijdelijke projecten, zoals wisselende huurcontracten van panden, hebben baat bij een flexibele oplossing. Zelfklevende folie is evenzeer praktisch en stijlvol in deze dynamische omgevingen. Bij verwijdering laat onze folie geen lijmresten achter op de kozijnen. Veel rendement bieden de gebruiksklare eigenschappen en de professionele montage van kozijnfolie. U ervaart geen overlast, de dagelijkse werkzaamheden kunnen gewoon doorgaan tijdens de montage. Wij kunnen diverse folie-applicaties het gehele jaar door verzorgen, terwijl voor schilderwerk vanwege de weersomstandigheden een winterstop vaak noodzakelijk is.

Folie Effect komt vooraf langs om de kozijnen grondig te inspecteren. Onze FolieSpecialist bepaalt het benodigde folietype op basis van de ondergrond en de staat van het kozijn. We houden overal rekening mee, zodat u 100% ontzorgd bent en uw vastgoed er weer modern en strak uit komt te zien!

Kozijnfolie geeft kleur aan uw kozijnen

Smaken van opdrachtgevers verschillen sterk. Voor de specialisten van Folie Effect is dit geen enkel probleem! We kunnen alle kleurwensen geheel op maat opleveren, precies zoals u wenst. Voor meerdere kleuren hebben wij een speciale afwerking, zoals matte en metallic folies. Ook kunnen we het kozijn een natuurlijke look geven door middel van realistische steen- of houtstructuren. Mocht u de kozijnen een speciale print willen geven, dan kunt u kiezen voor een volledig gepersonaliseerde kleurenprint. We restylen complete exterieurs. We kunnen ook volledige gevels renoveren en omkleuren. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Onze Folie Effect-specialist komt graag langs om de mogelijkheden te bespreken. En onze grafische studio maakt geheel gratis een ontwerp!

Onze folie bevat een speciale coating die de onderliggende oppervlakte beschermt tegen verwering, extreme weersinvloeden en andere vormen van schade. Het laat geen vocht door en dankzij deze eigenschappen kunt u rekenen op een levensduur van wel meer dan tien jaar! Met anti-graffitifolie kan de graffiti zich niet vastbijten in de kozijnen. Diverse publieke gebouwen hebben we al voorzien van deze speciale zelfklevende folie met deze nuttige functionaliteit. Ook kunnen we stoot- en krasvaste folies aanbrengen, zodat de kozijnen nog langer als nieuw blijven. Kozijnfolie heeft behalve esthetische waarde dus ook diverse praktische toepassingen.

Onze voordelen

Geschikt voor

Aluminium kozijnen, kunststofkozijnen

Langdurige garantie

Uw garantie kan oplopen tot wel 8 jaar

Beter dan schilderen

Dekking in één laag, flexibele kleuropties, niet seizoensgebonden

Onbeperkte mogelijkheden

Bijna iedere kleur is beschikbaar

En nu nog meer effect: Folie Effect is officieel erkend door Sibon. exterieur,interieur,glasfolie 

Laat u zich vrijblijvend informeren!

Hebt u vragen over de mogelijkheden voor uw bedrijfspand? Vul onderstaand formulier in en een van onze specialisten neemt contact met u op.

Let op: Folie Effect werkt uitsluitend voor zakelijke klanten, niet voor particulieren!