Restyle uw bedrijfspand met Folie Effect

Het exterieur is een bepalende factor in de herwaardering van panden en het overbrengen van het bedrijfsimago. De buitenmuur laten verven is vanaf nu verleden tijd. Gevelfolie heeft namelijk veel meer voordelen dan schilderen! Gevelfolie is niet alleen praktisch bij snelle onderhoudsbeurten, maar beschermt tegelijkertijd de gevels. De folie voorkomt onder meer corrosie, graffiti en schade door extreme weersomstandigheden. Ook voor het boosten van de esthetische waarde van vastgoed is folie ideaal. Met Folie Effect behaalt u een hoog rendement uit gevelrenovaties en restylingsprojecten van het complete exterieur. Ontdek het baanbrekende effect van gevelfolie!

Schilderen met folie

Gevelfolie is een investering die zich in korte tijd terugverdient. Schilderen is tijdrovend, prijzig en kan in sommige gevallen zelfs voor enige overlast zorgen. Het aanbrengen van folie kan daarentegen zeer snel en de dagelijkse werkzaamheden van uw personeel kunnen ongestoord doorgaan. U bespaart aanzienlijk op arbeidskosten en u kunt de inmiddels bespaarde tijd besteden aan overige belangrijke zaken. Folie geeft een langdurig strak resultaat, zonder enig verlies van kleur of glans. De levensduur van folie is vele malen langer dan die van schilderwerk. Verder bladdert folie niet af, zoals verf wel doet en is het bestand tegen extreme weersomstandigheden. Deze duurzame factoren geven een grote besparing op het onderhoud. Een verzorgd exterieur betaalt zich ook terug in een beter verkoop- en verhuurbaar pand.

Grote projecten kunnen binnen 24 uur worden gerestyled. Met één laag van onze zelfklevende folie is de totale ondergrond volledig bedekt en beschermd. Vakkundige montage met zelfklevende folie houdt rekening met de uiteenlopende oppervlaktes van gevels. Vooraf komt onze Folie Effect-specialist langs om het juiste folietype te bepalen.

Een belangrijk aspect bij schilderwerk is de temperatuur en de vochtigheidsgraad. De minimale temperatuur om te kunnen schilderen is 10 graden, wat betekent dat een winterstop noodzakelijk is. Bij warm weer droogt verf te snel, waardoor er blaasjes ontstaan. Bij een te hoge vochtigheidsgraad droogt verf nauwelijks, wat veel vertraging oplevert en druppelvorming kan veroorzaken. Applicaties met gevelfolie kunnen nagenoeg het hele jaar worden uitgevoerd. Na de applicatie ondervindt u verder geen hinder: ramen kunnen gewoon worden schoongemaakt door de glazenwasser.

Uiteenlopende ondergronden

Verweerde Trespa-panelen zijn uitermate geschikt voor montage van folie. Vaak heeft Trespa een vuilafwerende laag, waardoor de levensduur van aangebrachte verf kort is. Folie heeft een permanente lijmlaag die goed hecht. Bovendien geven wij een langdurige garantie op de montage van de folie.

Een andere mogelijkheid is het monteren van aluminium sandwichpanelen op vrijwel iedere ondergrond. Indien nodig wordt de gevel eerst voorzien van rachels om een superstrak resultaat te behalen. Vooraf walsen we in onze werkplaats de folie op de panelen, zodat de montage snel en nauwkeurig kan plaatsvinden.

Ook aluminium en kunststof kozijnen lenen zich prima voor de montage van folie. Als we de kozijnen kunnen meenemen in het project, bieden we een totaaloplossing waarbij we de complete gevel een nieuw en fris uiterlijk geven.

Kleuren

Al onze hoogwaardige folies zijn in een groot scala van kleuren leverbaar. Maar we kunnen ook een grote fullcolourprint in bijvoorbeeld een houtnerfachtige uitstraling printen. Of een motief van een artwork in lijn met uw huisstijl. We bespreken graag uw wensen en hoe we die met onze ongekende mogelijkheden kunnen verwezenlijken.

Onze voordelen

Geschikt voor

Gevels, gevelbeplating, dakranden, boeiboorden en kozijnen

Langdurige garantie

Uw garantie kan oplopen tot wel 8 jaar

Beter dan schilderen

Dekking in één laag, flexibele kleuropties, niet seizoensgebonden

Onbeperkte mogelijkheden

Bijna iedere kleur is beschikbaar

En nu nog meer effect: Folie Effect is officieel erkend door Sibon. exterieur,interieur,glasfolie 

Laat u zich vrijblijvend informeren!

Hebt u vragen over de mogelijkheden voor uw bedrijfspand? Vul onderstaand formulier in en een van onze specialisten neemt contact met u op.

Let op: Folie Effect werkt uitsluitend voor zakelijke klanten, niet voor particulieren!