Restyle uw bedrijfspand met Folie Effect

Het exterieur is een bepalende factor in de herwaardering van panden en het overbrengen van het bedrijfsimago. De buitenmuur laten verven is vanaf nu verleden tijd. Gevelfolie heeft namelijk veel meer voordelen dan schilderen! Gevelfolie is niet alleen praktisch bij snelle onderhoudsbeurten, maar beschermt tegelijkertijd de gevels. Voorkom onder andere corrosie, graffiti en schade door extreme weersomstandigheden. Ook voor het boosten van de esthetische waarde van vastgoed is folie ideaal. Met Folie Effect behaalt u een hoog rendement uit gevelrenovaties en complete exterieur restylingsprojecten. Ontdek het baanbrekende effect van gevelfolie nu!

Schilderen met folie

Gevelfolie is een investering die zich in korte tijd zal terugverdienen. Schilderen is tijdrovend, prijzig en kan in sommige gevallen zelfs voor enige overlast zorgen. Het appliceren van folie gaat daarentegen erg snel en de dagelijkse werkzaamheden van uw personeel gaan onverstoord verder. U bespaart aanzienlijk op arbeidskosten en u kunt de inmiddels bespaarde tijd besteden aan overige belangrijke zaken. Folie geeft een langdurig strak resultaat, zonder enig verlies van kleur of glans. De levensduur van folie is vele malen langer dan schilderwerk. Daarnaast bladdert folie niet af zoals verf en is het bestand tegen extreme weersomstandigheden. Deze duurzame elementen geven een grote besparing op het onderhoud. Een verzorgt exterieur betaalt zich tevens terug in een beter verkoop- en verhuurbaar pand.

Grote projecten kunnen binnen 24 uur worden gerestyled. Met één laag van onze zelfklevende folie is de totale ondergrond volledig bedekt en beschermd. Vakkundige montage met zelfklevende folie houdt rekening met de uiteenlopende oppervlaktes van gevels. Vooraf komt onze Folie Effect specialist langs om het juiste folietype te bepalen. Een ander belangrijk aspect bij schilderwerk is de temperatuur en de vochtigheidsgraad. De minimale temperatuur voor schilderen is 10 graden, waardoor een winterstop noodzakelijk is. Bij warm weer droogt verf te snel, waardoor er blaasjes ontstaan. Bij een te hoge vochtigheidsgraad droogt verf nauwelijks, wat veel vertraging oplevert en druppelvorming kan veroorzaken. Applicaties met gevelfolie gaan nagenoeg het hele jaar door. Na de applicatie ondervangt u verder geen hinder van de folie. Ramen kunnen erna gewoon worden schoongemaakt door de glazenwasser.

Verschillende ondergronden

Verweerde Trespa panelen zijn uitermate geschikt voor folie montage. Vaak heeft Trespa een vuilafwerende laag waardoor de levensduur van verf kort is. Folie heeft een permanente lijmlaag welke goed hecht. Daarbij geven wij een langdurige garantie af op de montage van de folie.

Een andere mogelijkheid is het monteren van aluminum sandwich panelen op vrijwel iedere ondergrond. Indien nodig wordt eerst de gevel voorzien van rachels om een superstrak resultaat te behalen. Op deze panelen walsen we eerst in onze werkplaats de folie waardoor de montage snel en nauwkeurig kan plaats vinden.

Ook aluminium en kunststof kozijnen lenen zich prima om te voorzien van folie. Doordat we de kozijnen kunnen meenemen in het project, bieden we een totaaloplossing waarbij we de complete gevel een nieuw en fris uiterlijk kunnen geven.

Kleuren

Al onze hoogwaardige folies zijn in een groot scala van kleuren leverbaar. Maar we kunnen ook een grote full color print in bijvoorbeeld een houtnerf uitstraling printen. Of een motief van een artwork in lijn met uw huisstijl. We bespreken graag uw wensen en hoe we deze met onze ongekende mogelijkheden kunnen verwezenlijken.

Onze voordelen

Geschikt voor

Gevels, gevelbeplating, dakranden, boeiboorden en kozijnen

Langdurige garantie

Uw garantie kan oplopen tot wel 8 jaar

Beter dan schilderen

Dekking in één laag, flexibele kleuropties, niet seizoensgebonden

Onbeperkte mogelijkheden

Bijna iedere kleur is beschikbaar

En nu nog meer effect: Folie Effect is officieel erkend door Sibon. exterieur,interieur,glasfolie 

Laat u vrijblijvend informeren!

Heeft vragen over de mogelijkheden voor uw bedrijfspand? Vul onderstaand formulier in en één van onze specialisten neemt contact met u op.