Glasdecoratiefolie

Het upgraden van glas gaat volledig met een design op maat. Er zijn honderden standaardkleuren beschikbaar. Aanvullend drukken onze printers decoratieve grafische ontwerpen en afbeeldingen op glasdecoratiefolie. Heeft u al een prachtig ontwerp? Zo niet, dan maakt onze grafische studio graag een aansprekend ontwerp op basis van uw wensen. Glasdecoraties zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen. One way vision-folie decoreert één kant van het glas, met behoud van het uitzicht aan de andere zijde. Glasdecoraties kunnen tussenwanden volledig inpakken. Onze snijmachines snijden alle folies op de millimeter nauwkeurig op maat, in iedere gewenste vorm. Zo ook bijzondere beletteringen en alle bedrijfslogo’s. Alles voor een uniek en bijzonder glaseffect.

Glasdecoratiefolie is geschikt voor alle soorten glas. Na een analyse van uw wensen, eisen en de glassoort bepalen we de optimale folie. Kies voor een tijdelijke (bijvoorbeeld promotionele) glasdecoratie die gemakkelijk te demonteren is of voor een decoratiefolie voor permanente toepassing. Voor buitentoepassingen gebruiken we andere decoratiefolies dan voor binnen. De buitenfolies zijn bestand tegen onder meer weersinvloeden en felle uv-straling. Er is echter een verschil in de levensduur van deze raamfolies. Glasfolie voor binnen heeft een levensduur van minimaal twintig jaar. Folie voor buitentoepassingen gaat ongeveer tien jaar mee. Meerdere soorten glasfolie combineren? Dat kan! Onze Folie Effect-specialist adviseert u graag.

Voordelen van onze glasdecoratiefolie

Hoogste kwaliteit

Wij gebruiken alleen duurzame en hoogwaardige glasfolies

Langdurige garantie

Uw garantie kan oplopen tot wel 10 jaar

Professionele montage

Montage door gekwalificeerde monteurs

Uniek ontwerp

Val op met een uniek ontwerp

Uw zekerheden: Folie Effect is officieel erkend door Sibon. exterieur,interieur,glasfolie 

Laat u zich vrijblijvend informeren!

Hebt u vragen over onze glasdecoratiefolie? Vul onderstaand formulier in en een van onze specialisten neemt contact met u op.

Let op: Folie Effect werkt uitsluitend voor zakelijke klanten, niet voor particulieren!