Decoratie glasfolie

Het upgraden van glas gaat volledig met een design op maat. Er zijn honderden standaardkleuren beschikbaar. Aanvullend drukken onze printers grafische ontwerpen en afbeeldingen op decoratie glasfolie. Heeft u al een prachtig ontwerp? Zo niet, dan maakt onze grafische studio graag een aansprekend ontwerp op basis van uw wensen. Glasdecoraties zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. One way vision folie decoreert één kant van het glas, met behoud van het uitzicht aan de andere zijde. Glasdecoraties kunnen tussenwanden volledig inpakken. Onze snijmachines snijden alle folies op de millimeter nauwkeurig op maat. In iedere gewenste vorm. Zo ook bijzondere beletteringen en alle bedrijfslogo’s. Alles voor een uniek en bijzonder glas effect.

Glasdecoraties zijn geschikt voor alle soorten glas. Na een analyse van de wensen, eisen en de glassoort wordt de meest optimale glasdecoratiefolie bepaalt. Kies voor een tijdelijke (bijv. promotionele) glasdecoratie die gemakkelijk te demonteren of voor een decoratiefolie die voor permanente toepassingen wordt ingezet. Voor buitentoepassingen worden andere decoratiefolies gemonteerd dan voor binnen. De buitenfolies zijn onder andere bestand tegen de invloeden van het weer en felle uv-straling. Hierdoor heerst er ook een verschil in de levensduur van deze raamfolies. Glasfolie voor binnen heeft een levensduur van minimaal 20 jaar. Folies voor buitentoepassingen  gaan ongeveer 10 jaar mee. Meerdere soorten glasfolies combineren? Dat kan! Onze Folie Effect specialist adviseert u graag.

Onze decoratie glasfolie voordelen

Hoogste kwaliteit

Wij gebruiken alleen duurzame en hoogwaardige glasfolies

Langdurige garantie

Uw garantie kan oplopen tot wel 10 jaar

Professionele montage

Montage door gekwalificeerde monteurs

Uniek ontwerp

Val op met een uniek ontwerp

Uw zekerheden: Folie Effect is officieel erkend door Sibon. exterieur,interieur,glasfolie 

Laat u vrijblijvend informeren!

Heeft vragen over onze decoratie glasfolies? Vul onderstaand formulier in en één van onze specialisten neemt contact met u op.