Customize uw object met Folie Effect

Wij van Folie Effect zijn meesters in het creëren van custom effects. Onze zelfklevende folie maakt promotionele uitingen extra doeltreffend. Het wrappen van voertuigen is waardevol voor elk bedrijf. Etalages versierd met reclamestickers bevorderen de verkoop of gaan leegstand tegen in de vastgoedwereld. Met zelfklevende folie worden zelfs hele gebouwen, interieurs en piano’s ingepakt. Folie is snel te monteren, voordelig en geschikt voor zowel permanente als tijdelijke toepassingen. Alles wat beplakt kan worden met zelfklevende folie wíllen we ook beplakken. Ontdek het custom effect van Folie Effect!

Met zelfklevende folie wordt reclame maken nog makkelijker!

Sterke visuele communicatie maakt in één keer duidelijk waar een bedrijf voor staat. Het moet de beoogde doelgroep aanspreken, sterke punten benadrukken en zich onderscheiden van de concurrentie. Onze specials zijn altijd onderscheidend. Huisstijlen zijn als voorbeeld herkenbaar in te zetten op bedrijfswagens. Vaak worden gehele wagenparken beletterd, iets wat ook wel fleetmarking wordt genoemd. Voertuigreclame kan op elk soort voertuig. Denk ook aan trams, boten en vliegtuigen. Andere specials zijn bijvoorbeeld de te-huur-/te-koopstickers en etalagestickers. De (letterlijk) torenhoge reclames op kantoorgebouwen zijn ook een voorbeeld.

Dan zijn er nog de specials van de specials: ongewone objecten die worden omgetoverd tot unieke communicatie-uitingen. Onze diensten zijn onder meer het wrappen van instrumenten en koelkasten. Het grote voordeel van de zelfklevende folie is dat het bijna overal op te plakken is. Elk object kan daardoor een unieke uitstraling krijgen. Kleur en bedrukking worden volledig gepersonaliseerd. De montage gaat snel en het eindresultaat is direct gebruiksklaar. Mocht het om tijdelijke acties gaan, dan is zelfklevende folie zonder lijmresten weer te verwijderen. Permanente toepassingen hebben een duurzaamheid van meer dan tien jaar. Ook snel een effectieve en op maat gemaakte communicatie-uiting?

Onze voordelen

Object wrappen

Kan met allerlei soorten opjecten

Langdurige garantie

Uw garantie kan oplopen tot wel 8 jaar

Diverse ondergronden

Folie is geschikt voor de meeste ondergronden

Onbeperkte mogelijkheden

Effen kleur of fullcolor, het kan allemaal

En nu nog meer effect: Folie Effect is officieel erkend door Sibon. exterieur,interieur,glasfolie 

Laat u zich vrijblijvend informeren!

Hebt u vragen over hoe wij uw object kunnen wrappen in folie? Vul onderstaand formulier in en een van onze specialisten neemt contact met u op.