3M™ Glass Finishes

3M™ biedt een breed assortiment aan decoratieve glasfolies. De stijlvolle en elegante designs bieden privacy op glazen oppervlakten in kantooromgevingen. Wij bieden de volgende verschillende Glass Finishes van 3M™:

3M™ Fasara

3M™ Crystal

Folie Effect is de partner voor de zakelijke markt, wij monteren niet bij particulieren en hebben zodoende de volledige focus op uw project.

3M™ Fasara

De uitgebreide series Fasara glasfolies van 3M™ bieden een uniek design voor ieder interieur. Er zijn uitgebreide mogelijkheden om de privacy te verhogen van uw verschillende afdelingen op uw kantooromgeving. De 3M™ raamfolies zijn van hoogwaardige kwaliteit welke een lange duurzaamheid garanderen. Met deze folie lijn kunt decoratief naar eigen unieke smaak uw verschillende afdelingen afschermen, maar toch blijft er enige doorkijk waardoor er geen opgesloten gevoel ontstaat.

3M™ Crystal

3M™ Crystal window films zijn hoogwaardige etsfolies welke een zandstraal uiterlijk hebben. Er zijn ongekend veel mogelijkheden met deze folie uit te voeren. Naast het verhogen van de privacy, kan deze folie ook uitermate goed gebruikt worden om subtiel de branding van bijvoorbeeld middenstanders of horeca ondernemingen te uiten op glas. Door de vele verschillende toepassingen en bewerkings mogelijkheden is deze folie een veel gebruikt materiaal.

Laat u vrijblijvend informeren

Heeft vragen over onze decoratieve glasfolies? Vul onderstaand formulier in en één van onze specialisten neemt contact met u op.

Let op: Folie Effect werkt uitsluitend voor zakelijke klanten, niet voor particulieren!