3M™ DI-NOC interieurfolies

3M™ biedt een breed assortiment aan decoratieve interieurfolies. De stijlvolle en elegante designs bieden ongekende mogelijkheden in kantooromgevingen. De 3M™ DI-NOC-folies zijn gemaakt met een speciale lijmlaag. De folie hecht aan zowel gladde als ruwe oppervlakken en zijn daardoor te gebruiken bij oneindig veel toepassingen. Zowel voor het restylen van meubels, binnenwanden en zelfs gevels, waardoor een nieuwe mooi architectonisch resultaat wordt bereikt. Tijdwinst is een belangrijk aspect van folie. Ontruimen is niet nodig en hierdoor is de keuze voor het gebruik van folie vaak uiteindelijk een economisch verantwoorde keuze ten opzichte van regulier renoveren.

Wij van Folie Effect zijn gecertificeerd in het aanbrengen van de volgende 3M™ DI-NOC™ folies:

3M™ DI-NOC™ Interior Design

3M™ DI-NOC™ Exterior Design

3M™ DI-NOC™ Glass Design

Folie Effect is de partner voor de zakelijke markt, wij monteren niet bij particulieren en hebben zodoende de volledige focus op uw project.

3M™ DI-NOC™ Interior

De uitgebreide series DI-NOC folies van 3M™ bieden een uniek design voor ieder interieur. Met deze folies kunnen we snel en schoon gehele interieurs omtoveren tot een stijlvol nieuw geheel. De folies zijn geschikt voor het aanbrengen op vlakke en licht gebogen oppervlakte zoals deuren, wanden, meubels, liften, keukens en balies. De mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos. De 3M Dinoc folies zijn kras- en vuilbestendig en hebben een lange levensduur.

De verschillende types bieden een grote variëteit aan uitstralingen. Veel gebruikt is de betonlook serie, maar ook de houtnerf lijn is niet van echt hout te onderscheiden met een natuurlijk patroon tot aan het reliëf in de folie.

Download de 3M brochure en laat u inspireren.

3M™ DI-NOC™ Exterior

3M™ DI-NOC™ Exterior folies zijn de oplossing om snel, schoon en voordelig uw pand te renoveren. De warme uitstraling van de houtnerf folies laten zich prima aanbrengen op panelen van diverse materialen. De folies hebben een lange levensduur en hechten ook op verweerde materialen. Maar ook natuursteen motieven kunnen een gebouw omtoveren tot een nieuw luxe design en waardeert een gebouw binnen een handomdraai op. Het aanbrengen gebeurt uiteraard door gecertificeerde monteurs en hierdoor kunnen we een uitgebreide garantie bieden op de investering. De krachtige lijmlaag houd op vele verschillende ondergronden. Met de uitgebreide range aan exterieur folies van 3M Dinoc is er altijd wel een type wat bij uw pand en uw wensen past.

3M™ DI-NOC™ Glass

3M™ DI-NOC™ Glass is de laatste nieuwe serie van 3M in de DI-NOC familie en speciaal bedoeld voor glasoppervlakte te stijlen. Doordat de lijmlaag op het beeld is aangebracht kunnen diverse unieke effecten bereikt worden op meubels, glaswanden en balies. Deze folie wordt steeds meer gebruikt door architecten, omdat er een nieuwe dementie bereikt kan worden door het toepassen van deze nieuwe folie lijn van 3M™. Transformeer uw interieur op creatieve wijze met de 3M™ DI-NOC™ Glass folies.

Laat u vrijblijvend informeren

Heeft vragen over onze 3M folies? Vul onderstaand formulier in en één van onze specialisten neemt contact met u op.

Let op: Folie Effect werkt uitsluitend voor zakelijke klanten, niet voor particulieren!

[/vc_row]